Start een actie

 • stap 1

  Kies actie

 • stap 2

  Omschrijf

 • stap 3

  Login

Kies je actie

 

PopquizVul een actietitel in
 
Let op: De actietitel kun je straks niet meer aanpassen.
verzin dus een leuke en originele titel.
Het adres van je actiepagina bestaat al, bedenk een andere url.
 
Dit wordt de url van je actiepagina, je kunt deze hier nog iets aanpassen, straks niet meer. Maak een URL die makkelijk te communiceren is, bijvoorbeeld je actietitel.
Vul een adres in
Vul een bedrag van 10 euro of hoger in
 
Je streefbedrag kun je later aanpassen.
 


* Verplichte velden

Maak je actiepagina


Deze headerfoto verschijnt op je actiepagina. Afhankelijk van de grootte van het scherm kan aan de boven- en onderkant van de header een deel wegvallen.


Er ging iets fout met je afbeelding


 • eigen avatar uploaden
  Gebruik een afbeelding van 600 x 600 pixels.
  Let op: Het gebruik van bedrijfslogo's is niet toegestaan. Kies bijvoorbeeld een leuke afbeelding die bij de actie past.
 • Dit is de avatar van je actie. Het uploaden van een eigen foto is het allerleukst. Niet alleen komt deze avatar op je persoonlijke actiepagina te staan, ook willen we deze ophangen op onze ‘wall of fame’ en wellicht gebruiken voor televisie, online en/of sociale media doeleinden.
Er ging iets fout met je afbeelding

Kies een voorbeeldtekst, of omschrijf zelf je actie.

Ik ga quizzen! Speciaal voor 3FM Serious Request organiseer ik een popquiz. Nu trommel ik zoveel mogelijk mensen op om mee te doen. Deelname kost [ BEDRAG INVULLEN ] Wil je mij steunen? Kom dan op [ DATUM INVULLEN ] naar [ LOCATIE INVULLEN ] voor de popquiz of klik op ‘sponsor deze actie’! Bedankt!

Ik organiseer een popquiz voor 3FM Serious Request! In de week voor kerst vragen 3FM en het Rode Kruis aandacht voor het tegengaan van kindersterfte door longontsteking. Ik wil hier graag mijn steentje aan bijdragen en daarom organiseer ik een popquiz. Heb je zin om mee te doen? Dat kan! Kom op [ DATUM INVULLEN ] naar [ LOCATIE INVULLEN ] en speel mee! Kom je niet maar steun je wel mijn actie? Klik dan op ‘sponsor deze actie’. Bedankt!