Garage Sale

We hebben op dit moment al


 • 0

opgehaald met Garage Sale

 • stap 1

  Kies actie

 • stap 2

  Omschrijf

 • stap 3

  Login

Start deze actie

Goed dat je in actie komt voor 3FM Serious Request! Om je persoonlijke actiepagina te maken hebben we een aantal gegevens nodig, dat is in een paar stappen gebeurd.


Vul een actietitel in
 
Let op: De actietitel kun je straks niet meer aanpassen.
verzin dus een leuke en originele titel.
Het adres van je actiepagina bestaat al, bedenk een andere url.
 
Dit wordt de url van je actiepagina, je kunt deze hier nog iets aanpassen, straks niet meer. Maak een URL die makkelijk te communiceren is, bijvoorbeeld je actietitel.
Vul een adres in
Vul een bedrag van 10 euro of hoger in
 
Let op: je streefbedrag kun je straks niet meer aanpassen
 


* Verplichte velden

Maak je actiepagina


Deze headerfoto verschijnt op je actiepagina. Afhankelijk van de grootte van het scherm kan aan de boven- en onderkant van de header een deel wegvallen.


Er ging iets fout met je afbeelding


 • eigen avatar uploaden
  Gebruik een afbeelding van 600 x 600 pixels.
  Let op: Het gebruik van bedrijfslogo's is niet toegestaan. Kies bijvoorbeeld een leuke afbeelding die bij de actie past.
 • Dit is de avatar van je actie. Het uploaden van een eigen foto is het allerleukst. Niet alleen komt deze avatar op je persoonlijke actiepagina te staan, ook willen we deze wellicht gebruiken voor televisie, online en/of sociale media doeleinden.
Er ging iets fout met je afbeelding

Kies een voorbeeldtekst of omschrijf zelf je actie. Deze tekst kun je later nog aanpassen.

Spullen te koop voor 3FM Serious Request! In de week voor kerst vragen 3FM en het Rode Kruis aandacht voor het tegengaan van kindersterfte door longontsteking. Ik wil hier graag mijn steentje aan bijdragen en daarom organiseer ik een garage sale. Door zoveel (oude) spullen te verkopen probeer ik geld op te halen voor het Rode Kruis. Kom je ook shoppen? Of heb je misschien nog wat spullen die ik kan verkopen? Kom dan langs op [ ADRES INVULLEN ] op [ DATUM INVULLEN ]. Je kunt ook direct geld doneren door op ‘sponsor deze actie’ te klikken. Bedankt!

Ik organiseer een Garage Sale om 3FM Serious Request te steunen. Ik heb mijn volledige zolder leeggehaald en nodig iedereen [ DATUM INVULLEN ] uit op [ ADRES INVULLEN ]. Enkele items die ik aanbied zijn [ PRODUCTEN INVULLEN ]. Zie ik je daar? Je kunt mijn actie ook steunen door op 'sponsor deze actie' te drukken. Alvast bedankt!