Start een actie

 • stap 1

  Kies actie

 • stap 2

  Omschrijf

 • stap 3

  Login

Kies je actie

 

Demo van de DagVul een actietitel in
 
Let op: De actietitel kun je straks niet meer aanpassen.
verzin dus een leuke en originele titel.
Het adres van je actiepagina bestaat al, bedenk een andere url.
 
Dit wordt de url van je actiepagina, je kunt deze hier nog iets aanpassen, straks niet meer. Maak een URL die makkelijk te communiceren is, bijvoorbeeld je actietitel.
Vul een adres in
Vul een bedrag van 10 euro of hoger in
 
Je streefbedrag kun je later aanpassen.
 


* Verplichte velden

Maak je actiepagina


Upload je demo zodat iedereen jouw track kan horen

* deze demo kan ook later toegevoegd worden, vul in ieder geval alvast een titel in
Dit veld is verplicht.
Helaas kan deze file niet gebruikt worden.
Upload track
 
Upload een mp3 bestand van maximaal 5MB.


Deze headerfoto verschijnt op je actiepagina. Afhankelijk van de grootte van het scherm kan aan de boven- en onderkant van de header een deel wegvallen.


Er ging iets fout met je afbeelding


 • eigen avatar uploaden
  Gebruik een afbeelding van 600 x 600 pixels.
  Let op: Het gebruik van bedrijfslogo's is niet toegestaan. Kies bijvoorbeeld een leuke afbeelding die bij de actie past.
 • Dit is de avatar van je actie. Het uploaden van een eigen foto is het allerleukst. Niet alleen komt deze avatar op je persoonlijke actiepagina te staan, ook willen we deze ophangen op onze ‘wall of fame’ en wellicht gebruiken voor televisie, online en/of sociale media doeleinden.
Er ging iets fout met je afbeelding

Kies een voorbeeldtekst, of omschrijf zelf je actie.

Ik wil mijn demo horen op 3FM tijdens 3FM Serious Request! In de week voor kerst vragen 3FM en het Rode Kruis aandacht voor het tegengaan van kindersterfte door longontsteking. Ik wil hier graag mijn steentje aan bijdragen en daarom heb ik mijn demo geupload. Hoe meer mensen doneren op mijn actie, hoe groter de kans dat mijn demo gedraaid wordt op 3FM. Ik zamel geld in voor 3FM Serious Request en maak bovendien kans op airplay. Een droom voor veel muzikanten! Help je mij mee? Bedankt!

In de week voor kerst vragen 3FM en het Rode Kruis aandacht voor het tegengaan van kindersterfte door longontsteking. Dit jaar staat het Glazen Huis in Breda. Kom in actie is dé manier om mijn steentje bij te dragen aan 3FM Serious Request. Ik doe mee aan de actie 'Demo van de Dag'. Op die manier maak ik kans om met mijn demo gedraaid te worden op 3FM. Wil je mijn actie steunen? Bedankt!