Demo van de Dag

We hebben op dit moment al


 • 1
 • 0
 • .
 • 8
 • 3
 • 6

opgehaald met Demo van de Dag

 • stap 1

  Kies actie

 • stap 2

  Omschrijf

 • stap 3

  Login

Start deze actie

Goed dat je in actie komt voor 3FM Serious Request! Om je persoonlijke actiepagina te maken hebben we een aantal gegevens nodig, dat is in een paar stappen gebeurd.


Vul een actietitel in
 
Let op: De actietitel kun je straks niet meer aanpassen.
verzin dus een leuke en originele titel.
Het adres van je actiepagina bestaat al, bedenk een andere url.
 
Dit wordt de url van je actiepagina, je kunt deze hier nog iets aanpassen, straks niet meer. Maak een URL die makkelijk te communiceren is, bijvoorbeeld je actietitel.
Vul een adres in
Vul een bedrag van 10 euro of hoger in
 
Let op: je streefbedrag kun je straks niet meer aanpassen
 


* Verplichte velden

Maak je actiepagina


Upload je demo zodat iedereen jouw track kan horen

* deze demo kan ook later toegevoegd worden, vul in ieder geval alvast een titel in
Dit veld is verplicht.
Helaas kan deze file niet gebruikt worden.
Upload track
 
Upload een mp3 bestand van maximaal 5MB.


Deze headerfoto verschijnt op je actiepagina. Afhankelijk van de grootte van het scherm kan aan de boven- en onderkant van de header een deel wegvallen.


Er ging iets fout met je afbeelding


 • eigen avatar uploaden
  Gebruik een afbeelding van 600 x 600 pixels.
  Let op: Het gebruik van bedrijfslogo's is niet toegestaan. Kies bijvoorbeeld een leuke afbeelding die bij de actie past.
 • Dit is de avatar van je actie. Het uploaden van een eigen foto is het allerleukst. Niet alleen komt deze avatar op je persoonlijke actiepagina te staan, ook willen we deze wellicht gebruiken voor televisie, online en/of sociale media doeleinden.
Er ging iets fout met je afbeelding

Kies een voorbeeldtekst of omschrijf zelf je actie. Deze tekst kun je later nog aanpassen.

Ik wil mijn demo horen op 3FM tijdens 3FM Serious Request! In de week voor Kerst haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Ik wil hier graag mijn steentje aan bijdragen en daarom heb ik mijn demo geüpload. Hoe meer mensen doneren op mijn actie, hoe groter de kans dat mijn demo gedraaid wordt op 3FM. Ik zamel geld in voor 3FM Serious Request en maak bovendien kans op airplay. Een droom voor veel muzikanten! Help je mij mee? Bedankt!

In de week voor Kerst haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Kom in actie is dé manier om mijn steentje bij te dragen aan 3FM Serious Request. Ik doe mee aan de actie 'Demo van de Dag'. Op die manier maak ik kans om met mijn demo gedraaid te worden op 3FM. Wil je mijn actie steunen? Bedankt!