Start een actie

 • stap 1

  Kies actie

 • stap 2

  Omschrijf

 • stap 3

  Login

Kies je actie

 

Aan de Bak



Vul een actietitel in
 
Let op: De actietitel kun je straks niet meer aanpassen.
verzin dus een leuke en originele titel.
Het adres van je actiepagina bestaat al, bedenk een andere url.
 
Dit wordt de url van je actiepagina, je kunt deze hier nog iets aanpassen, straks niet meer. Maak een URL die makkelijk te communiceren is, bijvoorbeeld je actietitel.
Vul een adres in
Vul een bedrag van 10 euro of hoger in
 
Je streefbedrag kun je later aanpassen.
 


* Verplichte velden

Maak je actiepagina


Deze headerfoto verschijnt op je actiepagina. Afhankelijk van de grootte van het scherm kan aan de boven- en onderkant van de header een deel wegvallen.


Er ging iets fout met je afbeelding


 • eigen avatar uploaden
  Gebruik een afbeelding van 600 x 600 pixels.
  Let op: Het gebruik van bedrijfslogo's is niet toegestaan. Kies bijvoorbeeld een leuke afbeelding die bij de actie past.
 • Dit is de avatar van je actie. Het uploaden van een eigen foto is het allerleukst. Niet alleen komt deze avatar op je persoonlijke actiepagina te staan, ook willen we deze ophangen op onze ‘wall of fame’ en wellicht gebruiken voor televisie, online en/of sociale media doeleinden.
Er ging iets fout met je afbeelding

Kies een voorbeeldtekst, of omschrijf zelf je actie.

Ik ga bakken voor 3FM Serious Request! In de week voor kerst vragen 3FM en het Rode Kruis aandacht voor een stille ramp. Hiervoor zamelen de DJ's van 3FM, samen met de rest van Nederland, geld in. Ik wil hier graag mijn steentje aan bijdragen en daarom ga ik de keuken in voor 3FM Serious Request. Ik bak [ ACTIE INVULLEN ] en verkoop deze voor [ BEDRAG INVULLEN ]. De opbrengst gaat naar 3FM Serious Request. Als je zin hebt in iets lekkers, dan moet je dus bij mij zijn. Je kunt ook direct geld doneren door op ‘sponsor deze actie’ te klikken. Bedankt!

Ik kom in actie voor 3FM Serious Request! In de week voor kerst vragen 3FM en het Rode Kruis aandacht voor een stille ramp. Samen met de rest van Nederland zamelen de DJ's van 3FM geld in voor deze stille ramp. Dit jaar staat het Glazen Huis in Apeldoorn. Ook ik draag mijn steentje bij. Dat doe ik door [ ACTIE INVULLEN ] te bakken. Die verkoop ik voor [ BEDRAG INVULLEN ]. Alle opbrengst daarvan gaat naar 3FM Serious Request. Wil je mij steunen? Doe dan mee aan mijn actie of klik op ‘sponsor deze actie’. Bedankt!