sponsoren:

  • Steun deze actie en doneer!

 

Winterstormbaan challenge

Initiatiefnemers

The Athlete's Foot

Tot nu toe opgehaald

  • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€2.000,00
Doneer!
 
  • Steun deze actie en doneer!

  • waar

    Breda
  •  

Op donderdag 22 december zullen wij in het park Valkenberg in Breda geld in zamelen voor het goede doel met een hele vette stormbaan! In deze Winterstormbaan challenge kun jij jezelf in het zweet werken voor de kinderen die lijden aan 'de stille ramp' longontsteking. Challenge jij jezelf door onze stormbaan zo snel mogelijk te bestormen? Wij willen dat zien! Voor een kleine donatie kan jij de stormbaan op om zo snel mogelijk het eindpunt te bereiken! Juvat Westendorp zal jou uitdagen zijn snelste tijd te verbeteren. Durf jij het aan?! Zet jij de snelste tijd van de dag neer? Dan hebben wij een leuke verrassing! Niet alleen omdat jij zo snel was, maar vooral omdat je ons hielp zo veel mogelijk geld in te zamelen! Zet jij de snelste tijd neer?! Dan win je één jaar lang gratis sneakers! Maar meedoen voor het goede doel is belangrijker dan winnen! Zien we jou jezelf in het zweet werken voor het goede doel op donderdag 22 december? Wij hopen het! Tot donderdag!

updates

  • Houd ons en je vrienden op de hoogte van je actie.

    Plaats updates over je actie met daarbij een leuke foto of video.

 

3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Jaarlijks sterven meer dan 900.000 kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie.Jij kan ook helpen!
Kom in actie en steun 3FM Serious Request.

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden twee DJ’s van NPO 3FM opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Elk jaar zet NPO 3FM, in samenwerking met het Rode Kruis, een stille ramp op de kaart. In 2016 wordt er aandacht gevraagd voor het tegengaan van kindersterfte door longontsteking.

Breda


Het Glazen Huis staat van 18 – 24 december 2016 in Breda. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!