Theatershow Niels Geusebroek Breda

Initiatiefnemers

Niels

Tot nu toe opgehaald

 • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€1.000,00
Doneer!
 

Steun deze actie en doneer!

 • waar

  Breda
 • wanneer

  7 december
 • hoe laat

  20:30
 •  

Vanavond speel in ChasséTheater in Breda en er zijn nog kaarten te koop. Nu wil ik van elke kaart die er vandaag verkocht wordt mijn deel (80%) afdragen aan 3FM Serious Request 3FM. Woon je in (de omgeving van)Breda en was je al van plan te doneren, kom dan langs vanavond. Je hebt een top avond en doet iets goeds. Kaarten kosten €23, dus €18,40 per kaart gaan naar Rode Kruis. Deel dit bericht met mensen die dit leuk vinden, als je wilt en kom vooral langs! Start show: 20.30 uur. Kaarten a/d deur of via de site: https://www.chasse.nl/theater/programma/wildfire Laten we er een dikke #projectX van maken! ☺️ greets

updates

 • Houd ons en je vrienden op de hoogte van je actie.

  Plaats updates over je actie met daarbij een leuke foto of video.

Dit jaar vraagt 3FM Serious Request aandacht voor


de hereniging van kinderen en ouders


Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt


door een ramp of conflict

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden 3FM-dj's opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2017 helpt het Rode Kruis om vermiste kinderen op te sporen, het contact te herstellen en families te herenigen.

Apeldoorn


Het Glazen Huis staat van 18-24 december 2017 in Apeldoorn. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!