sponsoren:

  • Steun deze actie en doneer!

 

Tekenen/ontwerpen voor serious request

Initiatiefnemers

Danielle

Tot nu toe opgehaald

  • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€200,00
Doneer!
 
  • Steun deze actie en doneer!

  • waar

    Hilversum
  •  

Ik ga elke dag 3 of meer tekeningen of ontwerpen maken. En die plaats ik dan via sociaal media en via dit. Ik krijg ook opdrachten via sociaal media bijvoorbeeld : teken een kerstboom Maak een ontwerp voor kerst Mijn instagram : danielle_power_ Mijn youtube kanaal : de dance girls Via daar kunnen julie ook mijn foto's zien . Je kan mijn actie steunen door op de : Sponser button te klikken

updates

  • geplaatst op 22 december 2016 - 0 reacties

    Het is niet-echt mooi . Maar St maakt mij niks uit. Als ik er kinderen mee kan helpen. Vond ik het goed. Deze tekening is voor de kinderen met long ontsteking ! Laat ze niet stikken!!!!! 

3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Jaarlijks sterven meer dan 900.000 kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie.Jij kan ook helpen!
Kom in actie en steun 3FM Serious Request.

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden twee DJ’s van NPO 3FM opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Elk jaar zet NPO 3FM, in samenwerking met het Rode Kruis, een stille ramp op de kaart. In 2016 wordt er aandacht gevraagd voor het tegengaan van kindersterfte door longontsteking.

Breda


Het Glazen Huis staat van 18 – 24 december 2016 in Breda. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!