Team 120; Two Men Freezing

Initiatiefnemers

Anton Hooijdonk en Marcel de Visser

Tot nu toe opgehaald

 • 5
 • 0
 • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€2.000,00
Doneer!

sponsoren:

Masha & Ryan

€50

Good luck!

Louis

€50

Het is een echte uitdaging, maar geniet er ook van!

B

€250

We wensen je veel succes!

Anoniem

€10

Wijkdag Hooghuis

€15

Promotie Noordkaap Challenge

Erwin

€25

Have a safe and awesome trip.

Anoniem

€25

Drive safe

Anoniem

€25

Trots op papa en Oom Anton, Xx Emma

Els Dewulf

€50

 • wanneer

  8 december
 • hoe laat

  00:00
 •  

Wij zijn Marcel de Visser en Anton Hooijdonk. Samen gaan we voor 3FM Serious Request de Noordkaap Challenge rijden. In de week voor Kerst haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. In actie komen is dé manier om ons steentje bij te dragen aan 3FM Serious Request. Het doel is om in 13 dagen op en neer naar de Noordkaap te rijden en daarmee zoveel mogelijk geld ophalen voor deze actie. Help ons door te doneren op onze actiepagina zodat we samen een impact kunnen maken!

updates

 • Geplaatst op 4 juli 2017 - 0 reacties

  Onze facebook pagina is inmiddels ook on-line. https://www.facebook.com/TwoMenFreezing/Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2017 helpt het Rode Kruis om vermiste kinderen op te sporen,


het contact te herstellen en families te herenigen.

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden twee DJ’s van NPO 3FM opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Dit jaar haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict.

Apeldoorn


Het Glazen Huis staat van 18-24 december 2017 in Apeldoorn. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!