Team 114; Serious Driving

Initiatiefnemers

Stefan & Sander

Tot nu toe opgehaald

 • 1
 • 1
 • 5

Streefbedrag voor deze actie:

€2.000,00
Doneer!

sponsoren:

Andrea

€50

Henny Tettero

€25

Succes jongens!

Kay Judith Dewi en Ryan

€15

Zet m op!

Anoniem

€25

Driving home for Christmas

 • wanneer

  8 december
 • hoe laat

  00:00
 •  

Wij zijn Stefan & Sander. Samen gaan we voor 3FM Serious Request de Noordkaap Challenge rijden. In de week voor Kerst haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. In actie komen is dé manier om ons steentje bij te dragen aan 3FM Serious Request. Het doel is om in 13 dagen op en neer naar de Noordkaap te rijden en daarmee zoveel mogelijk geld ophalen voor deze actie. Help ons door te doneren op onze actiepagina zodat we samen een impact kunnen maken!

updates

 • Geplaatst op 26 september 2017 - 0 reacties

  Ook via Facebook kan je op de hoogte blijven van onze challenge https://www.facebook.com/seriousdriving/Dit jaar vraagt 3FM Serious Request aandacht voor


de hereniging van kinderen en ouders


Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt


door een ramp of conflict

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden 3FM-dj's opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Dit jaar haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict.

Apeldoorn


Het Glazen Huis staat van 18-24 december 2017 in Apeldoorn. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!