Team 101; Buurman en Buurman.

Initiatiefnemers

Jan en Lon

Tot nu toe opgehaald

 • 1
 • .
 • 3
 • 7
 • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€4.000,00
Doneer!

sponsoren:

Anoniem

€100

Goeie reis, keep it cool!

Stekbedrijf G van der Loo

€75

Goed initiatief heren , succes .

Hans van Strijdhoven

€75

Top Lon. Gaan met die banaan!

Anoniem

€10

Super goed initiatief Lon! Heel veel succes en plezier!!

Bart van Iersel

€25

Heel veel plezier en succes bij de uitvoering!

V&H Vastgoed

€50

Succes Buurman en Buurman, veel plezier en goede reis!

Blue Industry store Den Bosch

€500

Liefde en geluk is toch voor iedereen !!

Anoniem

€500

met elkaar voor elkaar dat moet toch lukken !!

Peter Mikkers

€25

Geweldig dat jullie dit doen! Growing a better world.

Anne Goethals

€10

Voor de kanjers

 • waar

  's-Hertogenbosch
 • wanneer

  8 december
 • hoe laat

  00:00
 •  

Van 8 tot 20 december 2017 rijden wij, Jan Thiel en Lon Willems, mee met de nieuwe editie van de ‘Noordkaap Challenge’. Een uitdaging om al reizend geld in te zamelen voor een goed doel: Het Rode Kruis. Ook dit jaar rijdt de Noordkaap Challenge voor de Stille Ramp van 3FM Serious-Request. De tocht staat in het teken van ‘het herenigen van ouders en kinderen in conflictgebieden’. Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2017 helpt het Rode kruis bij de opsporing van vermiste kinderen en het herstellen van contact met hun familie. KOM IN ACTIE Natuurlijk kunnen we dit niet alleen en willen we jou vragen om samen met ons in actie te komen om ouders en kinderen te herenigen. De kosten voor de reis: inschrijfgeld, brandstof, verblijfkosten etc, zullen wij natuurlijk voor eigen rekening nemen. Wij vragen jou om onze reis te steunen. Iedere bijdrage, al is het maar een paar euro wordt gewaardeerd en gaat volledig naar het goede doel. Bij de afgelopen editie van de Noordkaap Challenge was de bijdrage van alle deelnemers gezamenlijk bijna €200.000,-. Wij leggen de lat hoog en zullen proberen dit bedrag dit jaar te overtreffen. Samen met jou kunnen we het verschil maken, wij gaan ervoor! Wij hopen dat wij op jouw steun mogen rekenen! Jij kunt jouw bijdrage doneren op onze KOM-IN-ACTIE pagina: Team-101-buurman-en-buurman. Gedurende de tocht zullen wij jou via onze Facebook pagina: Jan en Lon naar de Noordkaap op de hoogte houden van onze belevenissen. Alvast bedankt, ook namens 3FM Serious Request en het Rode Kruis. Jan Thiel & Lon Willems

updates

 • Houd ons en je vrienden op de hoogte van je actie.

  Plaats updates over je actie met daarbij een leuke foto of video.

Dit jaar vraagt 3FM Serious Request aandacht voor


de hereniging van kinderen en ouders


Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt


door een ramp of conflict

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden 3FM-dj's opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Dit jaar haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict.

Apeldoorn


Het Glazen Huis staat van 18-24 december 2017 in Apeldoorn. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!