Stronger together

Initiatiefnemers

Resa

Tot nu toe opgehaald

  • 1
  • 4

Streefbedrag voor deze actie:

€50,00
Doneer!

sponsoren:

Noes

€2

Youri van Loenen

€3

Tessa

€3

Noah

€3

Resa

€3

  • waar

    Bernard van Beeklaan, Kortenhoef
  •  

Hey hallo! Wij zijn Pleuni, Tessa, Noah en Resa en wij zitten op het MBO Utrecht. Wij gaan samen, voor serious request, geld ophalen met een Facebook actie! In de week voor Kerstmis haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Wij willen daarom laten zien, door middel van een foto dat we er zijn voor deze mensen. Het idee is om een foto te maken met iemand die je lief vind of waar je enorm veel van houdt. Dit kan natuurlijk je vriendje of vriendinnetje zijn, je ouders, je buurman, je klasgenoot, noem het maar op! Je maakt de foto waar je met beide handen een hartje samen maakt, net zo als de foto die je hier onder ziet. De foto zet je op Facebook en in het bericht tag je mensen die je uitdaagt om ook zo'n foto te maken! Iedereen die een foto maakt moet een euro doneren aan het goede doel, en dit mag natuurlijk meer zijn, want al voor 3 euro wat wij ophalen kan een kind via het rode kruis een bericht naar zijn of haar familie sturen!

updates

  • Houd ons en je vrienden op de hoogte van je actie.

    Plaats updates over je actie met daarbij een leuke foto of video.

Dit jaar vraagt 3FM Serious Request aandacht voor


de hereniging van kinderen en ouders


Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt


door een ramp of conflict

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden 3FM-dj's opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2017 helpt het Rode Kruis om vermiste kinderen op te sporen, het contact te herstellen en families te herenigen.

Apeldoorn


Het Glazen Huis staat van 18-24 december 2017 in Apeldoorn. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!