sponsoren:

  • Steun deze actie en doneer!

 

Sterke Longuh jonguh

Initiatiefnemers

Arjan

Tot nu toe opgehaald

  • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€10.000,00
Doneer!
 
  • Steun deze actie en doneer!

  • waar

    Dordrecht
  •  

Voor alle mensen die van een uitdaging houden en sporten op wat voor manier dan ook doe mee met de sterke longuh jonguh challenge. Dit kan je als team of individu doen waar dan ook. Het doel is om in 20 minuten zoveel mogelijk (kies 1 van de volgende activiteiten uit): afstand hardlopen, push ups, afstand fietsen, burpees, sit-ups, zwemmen, rondjes hard schaatsen. Het maakt niet uit, kies 1 activiteit, voer hem uit en doneer voor 3FM Serious Request en laat die longen lekker werken!

updates

  • Houd ons en je vrienden op de hoogte van je actie.

    Plaats updates over je actie met daarbij een leuke foto of video.

 

3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Jaarlijks sterven meer dan 900.000 kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie.Jij kan ook helpen!
Kom in actie en steun 3FM Serious Request.

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden twee DJ’s van NPO 3FM opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Elk jaar zet NPO 3FM, in samenwerking met het Rode Kruis, een stille ramp op de kaart. In 2016 wordt er aandacht gevraagd voor het tegengaan van kindersterfte door longontsteking.

Breda


Het Glazen Huis staat van 18 – 24 december 2016 in Breda. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!