Sprengeloo Moves For Serious Request

Initiatiefnemers

Sprengeloo

Tot nu toe opgehaald

 • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€10.000,00
Doneer!
 

Steun deze actie en doneer!

 • waar

  Apeldoorn
 • wanneer

  13 september
 • hoe laat

  00:00
 •  

De grootste bootcamp ter wereld wordt gehouden op woensdag 13 september in sportpark Orderbos te Apeldoorn van 18:30 tot 19:30. Een half uur van tevoren kan iedereen zich inschrijven voor deelname. Het inschrijfgeld 5 euro, meer mag uiteraard ook. De leerlingen van VMBO school Sprengeloo kunnen zelf betalen of zich laten sponsoren. Op de dag zelf staan er acht podia waarop de trainers allerhande oefeningen gaan voordoen. Voor de podia zijn we nog opzoek naar sponsors. Verder zal er nog van alles omheen gebeuren. Meer informatie? Ga naar www.sprengeloo.nl of bezoek 'Sprengeloo Moves For Serious Request' op facebook. Steun je mijn actie? Klik dan op ‘sponsor deze actie’. Bedankt!

updates

 • Houd ons en je vrienden op de hoogte van je actie.

  Plaats updates over je actie met daarbij een leuke foto of video.

Dit jaar vraagt 3FM Serious Request aandacht voor


de hereniging van kinderen en ouders


Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt


door een ramp of conflict

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden 3FM-dj's opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Dit jaar haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict.

Apeldoorn


Het Glazen Huis staat van 18-24 december 2017 in Apeldoorn. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!