Special Make & Bake

Initiatiefnemers

Woonvorm Orden en + Punt Orden

Tot nu toe opgehaald

 • 9
 • 2
 • 1

Streefbedrag voor deze actie:

€800,00
Doneer!
 

Steun deze actie en doneer!

 • waar

  Apeldoorn
 •  

In de week voor Kerst haalt NPO 3FM samen met het Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wij als Woonvorm Orden van De Passerel en het + Punt Orden willen ook graag onze bijdrage leveren aan dit mooie doel. Wij hebben daarom potten met brownie en koekjesmix gemaakt: Special Make & Bake! In deze potten zitten bijna alle ingrediënten, waarmee je door het bijgeleverde recept, en door een aantal verse ingrediënten zelf toe te voegen, heerlijke brownies en koekjes kan maken. Leuk voor jezelf maar ook erg leuk om kado te geven. Deze potten zijn te koop voor 4,50 euro per stuk. Wil je ons steunen? Klik dan op ‘sponsor deze actie’. Bedankt namens de bewoners, begeleiders en vrijwilligers van Woonvorm Orden en + Punt Orden!

updates

 • Geplaatst op 22 december 2017 - 1 reacties

  We zijn langsgeweest bij het glazen huis! Bekijk hier onze foto. • Geplaatst op 4 december 2017 - 0 reacties

  Afgelopen woensdag zijn de vrijwilligers van + Punt Orden druk geweest met de eerste potten vullen. Er is hier met veel enthousiasme aan gewerkt! • Geplaatst op 4 december 2017 - 0 reacties

  Afgelopen zaterdag zijn alle potjes gevuld door de bewoners met behulp van begeleiding en een vrijwilliger.Dit jaar vraagt 3FM Serious Request aandacht voor


de hereniging van kinderen en ouders


Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt


door een ramp of conflict

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden 3FM-dj's opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2017 helpt het Rode Kruis om vermiste kinderen op te sporen, het contact te herstellen en families te herenigen.

Apeldoorn


Het Glazen Huis staat van 18-24 december 2017 in Apeldoorn. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!