seriousM25DenHaag

Initiatiefnemers

M25 Den Haag

Tot nu toe opgehaald

 • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€500,00
Doneer!
 

Steun deze actie en doneer!

 • waar

  Den Haag
 • wanneer

  17 december
 • hoe laat

  15:00
 •  

Tieners uit Den Haag komen in actie voor 3FM Serious Request! Met het M25 jongerenproject gaan we op zondag 17 december om 15:00 starten met de inzamelingsactie. Dit gaan we doen aan de hand van allerlei leuke challenges die we voorafgaand aan de actie bedenken. We delen onze groep op in verschillende teams, die vervolgens in de binnenstad van Den Haag de Hagenaren en Hagenezen warm proberen te krijgen onze challenges te steunen en zoveel mogelijk geld voor Serious Request op te halen. Vijf leuke challenge ideetjes zijn bijvoorbeeld: 1.Met een tienerkoortje kerstliedjes zingen op straat 2. Een kerst mannequin met voorbijgangers 3.Heitje en karweitjes uitvoeren 4.Schoenen poetsen 5.Street art maken op straat We verzamelen om 15:00 bij het Stadsklooster aan het Westeinde 101. Na de warming up en teamverdeling gaan we om 16:00 de binnenstad in om geld op te halen. Om 18:00 verzamelen we bij restaurant La Lanterna (Groenmarkt 36) om het winnende team bekend te maken :) Moge het beste team winnen! Wilt u onze actie graag steunen? Klik dan op ‘sponsor deze actie’. Bedankt!

updates

 • Houd ons en je vrienden op de hoogte van je actie.

  Plaats updates over je actie met daarbij een leuke foto of video.

Dit jaar vraagt 3FM Serious Request aandacht voor


de hereniging van kinderen en ouders


Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt


door een ramp of conflict

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden 3FM-dj's opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2017 helpt het Rode Kruis om vermiste kinderen op te sporen, het contact te herstellen en families te herenigen.

Apeldoorn


Het Glazen Huis staat van 18-24 december 2017 in Apeldoorn. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!