Serious Zumba Party

Initiatiefnemers

Serious xmas party

Tot nu toe opgehaald

 • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€200,00

Plaataanvraag:

Max Pizzolante Ft. Aisha & Beto Perez - Forever Chugether
Doneer!
 

Steun deze actie en doneer!

 • waar

  Batavierenweg, Arnhem
 • wanneer

  25 november
 • hoe laat

  12:00
 •  

Kom naar onze Serious Zumba Party, want wij brengen ze weer samen voor 3FM Serious Request! In 2017 haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen die elkaar kwijt zijn geraakt door een ramp of conflict. En wij, Lisa, Olga, Erlain en Malika, dragen graag een steentje bij. Want op zaterdag 25 november as. organiseren we een Serious Zumba Party!! Fitland stelt de zaal beschikbaar en jij kan genieten van een Zumba workout van maar liefst 1,5 uur, gegeven door ons vieren. De kosten bedragen €5, = (inclusief een kopje thee of koffie aangeboden door Fitland) en de volledige opbrengst komt ten goede van 3FM Serious Request. Wanneer: Zaterdag 25 november Waar: Fitland Arnhem Kosten: € 5,- Voor wie: iedereen, wel of geen leden van Fitland Start: 12:00 uur Aanvang workout: 12:15 uur Einde: Rond 14:00 uur Duur Zumba workout: 1,5 uur Instructeurs: Lisa, Olga, Erlain en Malika Schrijf je in via de inschrijflijst bij de balie of door in dit event aan te geven dat je komt. En wees er snel bij want vol is vol!

updates

 • Geplaatst op 11 december 2017 - 0 reacties

  We hebben € 185,= opgehaald voor de stille ramp, super! En we zullen dit samen met het geld wat wij ophalen met de Serious Xmas Party en Serious Plein Party aanbieden bij het glazen huis.Dit jaar vraagt 3FM Serious Request aandacht voor


de hereniging van kinderen en ouders


Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt


door een ramp of conflict

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden 3FM-dj's opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2017 helpt het Rode Kruis om vermiste kinderen op te sporen, het contact te herstellen en families te herenigen.

Apeldoorn


Het Glazen Huis staat van 18-24 december 2017 in Apeldoorn. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!