Serious Yoga Marathon

Initiatiefnemers

Mariëlle, martijn, bianca & janneke

Tot nu toe opgehaald

 • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€1.500,00
Doneer!
 

Steun deze actie en doneer!

 • waar

  Yndustrywei, Joure
 • wanneer

  22 december
 • hoe laat

  06:00
 •  

Wij, yogi's van de Werkplaats, zetten ons in voor 3FM Serious Request door onze talenten te gebruiken. Op 22 december geven wij een 'Serious Yoga Marathon'. Wij zetten ons in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Serious Request, alle lessen zijn dan ook op basis van donatie. Op de dag zelf staat er een pot in de zaal waar deelnemers hun bijdrage in kunnen stoppen. Er zijn lessen te volgen tussen 06.00 uur 's ochtends en 24.00 uur 's avonds. 18 uur de tijd om er een gezellige dag van te maken! Naast yoga is er ook wat creatiefs te beleven voor kinderen en tieners. Om 14.45 uur & om 16.00 uur is er 'Atelier', dit is moment om te knutselen en lekker creatief bezig te zijn. Wij gaan 18 uur lang yogalessen en creatieve workshops geven en steunen daarmee het Rode Kruis. Steun je onze actie? Klik dan op ‘Sponsor deze actie’. Bedankt!

updates

 • Houd ons en je vrienden op de hoogte van je actie.

  Plaats updates over je actie met daarbij een leuke foto of video.

Dit jaar vraagt 3FM Serious Request aandacht voor


de hereniging van kinderen en ouders


Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt


door een ramp of conflict

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden 3FM-dj's opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2017 helpt het Rode Kruis om vermiste kinderen op te sporen, het contact te herstellen en families te herenigen.

Apeldoorn


Het Glazen Huis staat van 18-24 december 2017 in Apeldoorn. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!