Serious Rescue

Initiatiefnemers

Cris, Inschrijvingen en Sander

Tot nu toe opgehaald

  • 1
  • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€20.000,00
Doneer!
 

Steun deze actie en doneer!

  • waar

    IJmuiden
  •  

Eind december 2017 zetten reddingsbrigades uit heel Nederland zich ook dit jaar weer in voor de inzamelingsactie “Serious Rescue”. Met de actie “Serious Rescue” halen reddingsbrigades met een 3-daagse vaartocht naar Apeldoorn geld op voor het goede doel van de 3FM actie Serious Request. Verenigd in “Serious Rescue” wordt een vaartocht van zo'n 100 kilometer gevaren in 3 dagen in een lang lint van reddingsboten. Het doel van de actie is uiteraard om vooraf en onderweg zoveel mogelijk geld op te halen via sponsoren en andere activiteiten. www.seriousrescue.nl

updates

  • Houd ons en je vrienden op de hoogte van je actie.

    Plaats updates over je actie met daarbij een leuke foto of video.

Dit jaar vraagt 3FM Serious Request aandacht voor


de hereniging van kinderen en ouders


Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt


door een ramp of conflict

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden 3FM-dj's opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Dit jaar haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict.

Apeldoorn


Het Glazen Huis staat van 18-24 december 2017 in Apeldoorn. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!