Serious Rescue

Initiatiefnemers

Cris, Inschrijvingen en Sander

Tot nu toe opgehaald

  • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€20.000,00
Doneer!
 

Steun deze actie en doneer!

  • waar

    IJmuiden
  •  

Eind december 2016 zetten reddingsbrigades uit heel Nederland zich ook dit jaar weer in voor de inzamelingsactie “Serious Rescue”. Met de actie “Serious Rescue” halen reddingsbrigades met een 3-daagse vaartocht naar Breda geld op voor het goede doel van de 3FM actie Serious Request. Verenigd in “Serious Rescue” wordt een vaartocht van zo'n 100 kilometer gevaren in 3 dagen in een lang lint van reddingsboten. Het doel van de actie is uiteraard om vooraf en onderweg zoveel mogelijk geld op te halen via sponsoren en andere activiteiten. www.seriousrescue.nl

updates

  • Houd ons en je vrienden op de hoogte van je actie.

    Plaats updates over je actie met daarbij een leuke foto of video.

Met 3FM Serious Request zet NPO 3FM zich,


in samenwerking met het Rode Kruis ieder jaar in voor een stille ramp.

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden twee DJ’s van NPO 3FM opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Met de opbrengst die vele Nederlanders bijeenbrengen biedt het Rode Kruis hulp in gebieden en aan mensen waar anders weinig tot geen aandacht voor is.

Apeldoorn


Het Glazen Huis staat van 18-24 december 2017 in Apeldoorn. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!