sponsoren:

 • Kade-M

  €25

  Boon is lekker

 

Serious BOON Actie

Initiatiefnemers

Hugo

Tot nu toe opgehaald

 • 2
 • 5

Streefbedrag voor deze actie:

€1.000,00
Doneer!
toon alle sponsoren
 • Kade-M sponsorde €25   -   Boon is lekker
 • waar

  's-Hertogenbosch
 •  

Wij zijn Straight from the Fridge en komen in actie voor Serious Request. Wij hebben een nieuw liedje met een boonschap. Tijdens een van de vele BBQ'S deze zomer hoorden we op de radio dat 2016 het Internationale jaar van de boon is. Van dit bericht kwam het een, en van een biertje kwam een bonenlied. Wij willen graag ons boontje bijdragen aan Serious Request en daarom hebben wij onze allernieuwste demo geupload :) Hoe meer mensen doneren op mijn actie, hoe groter de kans dat mijn demo gedraaid wordt op 3FM. Ik zamel geld in voor 3FM Serious Request en maak bovendien kans op airplay. Help je mij mee? Wanneer je doneert krijg je van mij een lekkere bonen-maaltijd :) Bedankt! XO, Hugo

Demo van de dag: BOON IS LEKKER NATUURLIJK

updates

 • Houd ons en je vrienden op de hoogte van je actie.

  Plaats updates over je actie met daarbij een leuke foto of video.

 

3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Jaarlijks sterven meer dan 900.000 kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie.Jij kan ook helpen!
Kom in actie en steun 3FM Serious Request.

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden twee DJ’s van NPO 3FM opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Elk jaar zet NPO 3FM, in samenwerking met het Rode Kruis, een stille ramp op de kaart. In 2016 wordt er aandacht gevraagd voor het tegengaan van kindersterfte door longontsteking.

Breda


Het Glazen Huis staat van 18 – 24 december 2016 in Breda. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!