Schilderen met koffie

Initiatiefnemers

Gonny

Tot nu toe opgehaald

 • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€250,00

Plaataanvraag:

Paul McCartney - The long and winding road
Doneer!
 

Steun deze actie en doneer!

 • waar

  Paslaan, Apeldoorn
 • wanneer

  11 december
 • hoe laat

  19:30
 •  

Graag wil ik mijn steentje bijdragen aan 3FM Serious Request Daarom organiseer ik bij Kaldi Koffie & Thee een workshop schilderen met koffie op maandag 11 december van 19.30 tot 22.00 uur Door Gonny de Weerd bij Kaldi Koffie & Thee, Paslaan 2 in Apeldoorn. Iedereen kan meedoen! We maken een schilderij van een orang-oetan met koffie. Ook als je nooit geschilderd hebt kunt je meedoen, want we gebruiken sjablonen, spons en penseel. Voor alle schildermaterialen wordt gezorgd. Je gaat met een leuk en ingelijst schilderij naar huis. De prijs is € 29,50 inclusief koffie/thee en iets lekkers. De opbrengst min de materiaalkosten is voor Serious Request! Opgave kan telefonisch bij Kaldi Koffie & Thee 055-5767878 of via e-mail gonnydeweerd@gmail.com

updates

 • Houd ons en je vrienden op de hoogte van je actie.

  Plaats updates over je actie met daarbij een leuke foto of video.

Dit jaar vraagt 3FM Serious Request aandacht voor


de hereniging van kinderen en ouders


Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt


door een ramp of conflict

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden 3FM-dj's opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2017 helpt het Rode Kruis om vermiste kinderen op te sporen, het contact te herstellen en families te herenigen.

Apeldoorn


Het Glazen Huis staat van 18-24 december 2017 in Apeldoorn. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!