sponsoren:

  • Steun deze actie en doneer!

 

Samen staan we sterk!

Initiatiefnemers

Massai

Tot nu toe opgehaald

  • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€500,00
Doneer!
 
  • Steun deze actie en doneer!

  • waar

    Nijmegen
  •  

Longontsteking..., gelukkig hebben we in Nederland de juiste kennis en middelen om deze ziekte goed te kunnen behandelen. Maar wist je dat er toch nog meer dan 900.000 jonge kinderen in ontwikkelingslanden aan longontsteking sterven? Dit moet stoppen! Serious request 2016 gaat zicht hiervoor inzetten. Maar ook jij kan helpen! 'Samen' kunnen we hier een verandering in brengen, 'samen' staan we sterk! Door mijn actie te ondersteunen steun je niet alleen Serious Request 2016, maar maakt mijn single ook kans om airplay te krijgen op 3FM. Ben je benieuwd naar mijn single? Beluister en bekijk het hieronder. Bedankt voor je donatie!

Demo van de dag: Stapelgek

updates

  • geplaatst op 10 december 2016 - 0 reacties

    Videoclip 'Stapelgek' - deze clip is in de zomer van 2016 uitgebracht. Laten we de inhoud van de tekst naar voren halen en de beelden bespreken: liefde! Persoonlijk denk ik dat de wereld ook meer liefde en warmte nodig heeft, denk je niet? #deeldeliefde #wereldwijd #warmte 

3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Jaarlijks sterven meer dan 900.000 kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie.Jij kan ook helpen!
Kom in actie en steun 3FM Serious Request.

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden twee DJ’s van NPO 3FM opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Elk jaar zet NPO 3FM, in samenwerking met het Rode Kruis, een stille ramp op de kaart. In 2016 wordt er aandacht gevraagd voor het tegengaan van kindersterfte door longontsteking.

Breda


Het Glazen Huis staat van 18 – 24 december 2016 in Breda. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!