Purmerend-in-Actie

Initiatiefnemers

Purmerend in actie

Tot nu toe opgehaald

 • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€10.000,00
Doneer!
 

Steun deze actie en doneer!

 • waar

  Westerstraat, Purmerend
 • wanneer

  18 december
 • hoe laat

  09:00
 •  

In de week voor kerst vragen 3FM en het Rode Kruis aandacht voor een stille ramp. Quetzal de chocoladebar en Stichting PowerPoint (lokaal jongerenwerk) steunen 3FM Serious Request en komen in actie. WAT GAAN WE DOEN? Drie jongerenwerkers/jongeren sluiten zich 1 week lang op in 'ons Glazen Huis'. D.m.v diverse acties en activiteiten zullen zij de nood onder de aandacht blijven brengen. Welke acties dat zijn, blijft nog even spannend! Houd dus deze pagina goed in de gaten :). Wil je ons nu al steunen ? Doe dan mee aan deze actie of klik op 'sponsor deze actie'. Bedankt!

updates

 • Houd ons en je vrienden op de hoogte van je actie.

  Plaats updates over je actie met daarbij een leuke foto of video.

Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2017 helpt het Rode Kruis om vermiste kinderen op te sporen,


het contact te herstellen en families te herenigen.

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden twee DJ’s van NPO 3FM opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Dit jaar haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict.

Apeldoorn


Het Glazen Huis staat van 18-24 december 2017 in Apeldoorn. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!