PODIUMBEESTEN

Initiatiefnemers

Floortje

Tot nu toe opgehaald

 • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€1.000,00
Doneer!
 

Steun deze actie en doneer!

 • waar

  Westfalenstraat, Alkmaar
 • wanneer

  9 december
 • hoe laat

  17:00
 •  

Wat is fijner dan je vader of moeder een knuffel geven? Hoe blij was je toen je ze na een lange dag bij de oppas weer zag en hoe lekker sliep je als zij je een nachtzoen kwamen geven? Wij zetten ons in voor ouders en kinderen die als gevolg van een ramp elkaar zijn kwijtgeraakt. We halen geld op voor het Rode Kruis door jonge, kunstzinnige mensen een podium te geven. In de woonkamers van de Westfalenstraat Alkmaar stellen deze artiesten hun creativiteit tentoon. Muziek, theater, dans, nailart, dichtkunst, schilderkunst, filmkunst, enzovoorts! Voor een kleine bijdrage is alles te bekijken. We gaan er een prachtig feest van maken, doet u mee? Blijf op de hoogte van onze acts en andere updates door regelmatig even op deze actiepagina te kijken. Waar: Westfalenstraat, Alkmaar Wanneer: 9 december Tijd: 17:00 - 00:30 Neem ook een kijkje op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/events/109756752988626/?ti=cl Lieve groetjes van Team Podiumbeesten

updates

 • Houd ons en je vrienden op de hoogte van je actie.

  Plaats updates over je actie met daarbij een leuke foto of video.

Dit jaar vraagt 3FM Serious Request aandacht voor


de hereniging van kinderen en ouders


Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt


door een ramp of conflict

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden 3FM-dj's opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2017 helpt het Rode Kruis om vermiste kinderen op te sporen, het contact te herstellen en families te herenigen.

Apeldoorn


Het Glazen Huis staat van 18-24 december 2017 in Apeldoorn. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!