Ovvice netwerkborrel

Initiatiefnemers

Françoise

Tot nu toe opgehaald

  • 6
  • 6
  • 8

Streefbedrag voor deze actie:

€500,00
Doneer!

sponsoren:

Daniel van Gogh

€50

YoungCapital Apeldoorn

€10

Zet hem op...!!!

Françoise

€25

OVVICE ROTTERDAM XMAS DINNER

€188

Met alle huurders van OVVICE gegeten voor het goede doel

Antoine Wevers

€70

Anoniem

€25

Anoniem

€30

Dick

€30

Petra Lichtenberg

€30

  • waar

    Roggestraat, Apeldoorn
  •  

Ovvice organiseert elke maand een netwerk borrel . Deze borrel is gratis toegankelijk. Tijdens de borrel wordt er geld in gezameld voor Serious Request! De verschillende huurders van OVVICE zullen service en diensten veilen tijdens deze borrel. Alle opbrengsten zullen aan Serious Request gedoneerd worden!

updates

  • Geplaatst op 6 november 2017 - 0 reacties

    Zo ging het er de vorige keer bij de Netwerkborrel van OVVICE aan toe die helemaal in het teken van Serious Request Apeldoorn 2017 stond. Er werden diverse items geveild die door verschillende bedrijven werden aangeboden. De opbrengst was uiteraard voor Serious Request. Was je hier niet bij, niet getreurd, in november krijg je een nieuwe kans want dan komt OVVICE met een nieuwe veiling, maar dan online. Hou de Facebook pagina van OVVICE in de gaten voor updates!Dit jaar vraagt 3FM Serious Request aandacht voor


de hereniging van kinderen en ouders


Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt


door een ramp of conflict

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden 3FM-dj's opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2017 helpt het Rode Kruis om vermiste kinderen op te sporen, het contact te herstellen en families te herenigen.

Apeldoorn


Het Glazen Huis staat van 18-24 december 2017 in Apeldoorn. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!