sponsoren:

  • Steun deze actie en doneer!

 

One Revolution: Peace and Love

Initiatiefnemers

Aboubacar

Tot nu toe opgehaald

  • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€100,00
Doneer!
 
  • Steun deze actie en doneer!

  • waar

    Hoogstraten
  •  

De reggae & dancehall CD van One Revolution is binnenkort te koop. Speciaal voor Serious Request stellen wij nu al exemplaren ter beschikking. Doneer 25 euro en de cd is van jou! Van iedere CD, getiteld 'Calm Down' die wordt verkocht, doneren wij 5 euro aan de actie van 3FM & het Rode kruis. Aboubacar Soumah, zelf afkomstig van Guinee en woonachtig in Hoogstraten, zingt dansbare en opzwepende reggae & dancehall nummers. Zijn stem en repertoire raken je direct. Vanaf eind januari is de CD te koop via alle kanalen, zoals Bol.com, Mediamarkt, Itunes, Spotify en Amazon. Speciaal voor Serious Request mag de track: Peace and Love al op radio 3FM worden gedraaid. Een unieke primeur dus. Peace and love is voor een rasta, zoals Aboubacar een belangrijk gegeven. Dat was het in de rasta getto van Guinee en Senegal, maar in deze turbulente tijd van terrorisme een nog belangrijkere boodschap geworden. Het is dat waar Aboubacar voor staat: Peace and love in all the world.

Demo van de dag: Peace and Love

updates

  • Houd ons en je vrienden op de hoogte van je actie.

    Plaats updates over je actie met daarbij een leuke foto of video.

 

3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Jaarlijks sterven meer dan 900.000 kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie.Jij kan ook helpen!
Kom in actie en steun 3FM Serious Request.

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden twee DJ’s van NPO 3FM opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Elk jaar zet NPO 3FM, in samenwerking met het Rode Kruis, een stille ramp op de kaart. In 2016 wordt er aandacht gevraagd voor het tegengaan van kindersterfte door longontsteking.

Breda


Het Glazen Huis staat van 18 – 24 december 2016 in Breda. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!