MZ3C-in actie!

Initiatiefnemers

Lynn

Tot nu toe opgehaald

  • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€100,00
Doneer!
 

Steun deze actie en doneer!

  • waar

    Australiëlaan, Utrecht
  •  

Leanne, Shanti, Anouk en Lynn komen in actie voor 3FM Serious Request! Dit jaar staat het Glazen Huis in Apeldoorn en ook wij dragen ons steentje bij. Dat doen wij door de volgende actie uit te voeren: Wij gaan verschillende producten verkopen om geld op te halen voor Serious Request. Datum, locatie: 10 dec, Stal Bosgoed in Hagestein Donaties zijn altijd welkom! Steun je onze actie? Klik dan op ‘sponsor deze actie’. Bedankt! Leanne, Shanti, Anouk en Lynn

updates

  • Geplaatst op 29 november 2017 - 0 reacties

    We zijn hard bezig met de voorbereidingen van onze cupcake actie! Zondag 10 december worden er bij manege Brederoderuiters cupcakes verkocht. Vanaf 10:00 kunt u in de kantine onze heerlijke cakejes kopen. Het bedrag wordt volledig gesponsord aan Serious Request. We zien jullie hopelijk zondag 10 december. -Breng ze weer samen-Dit jaar vraagt 3FM Serious Request aandacht voor


de hereniging van kinderen en ouders


Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt


door een ramp of conflict

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden 3FM-dj's opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2017 helpt het Rode Kruis om vermiste kinderen op te sporen, het contact te herstellen en families te herenigen.

Apeldoorn


Het Glazen Huis staat van 18-24 december 2017 in Apeldoorn. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!