sponsoren:

  • Steun deze actie en doneer!

 

Musical voor Serious Request!

Initiatiefnemers

Kayleigh en Eline

Tot nu toe opgehaald

  • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€1.000,00
Doneer!
 
  • Steun deze actie en doneer!

  • waar

    Utrecht
  •  

Wij, Kayleigh Metz & Eline van der Linden, gaan dit jaar ons steentje bijdragen aan Serious Request (2016). Wij doen dit door een musical die we zelf hebben geschreven op te voeren in het ZIMIHC theater. Met de musical willen wij de ogen van mensen openen voor de problemen in de wereld. Er moet echt iets gebeuren! Neem nou het thema van dit jaar: longontsteking. Iets dat in Nederland een vervelend probleem is, zorgt in landen van armoede tot een hoog sterftecijfer van kinderen. Gewoon omdat er niet genoeg kennis, hygiëne en geld is om deze kinderen te behandelen. Door een kaartje te kopen steun je dit goede doel Serious Request. Ook kan er aan het einde van de musical nog wat gedoneerd worden. Onze actie kan ook gesponsord worden door op 'sponsor deze actie' te klikken. Dus, wil jij onze actie steunen? Deel de informatie over onze musical dan met al je vrienden! En in December start de kaartverkoop! Dus wees er dan snel bij! Wil je meer info over de actie? Bekijk dan onze website: http://amatteroftimemusical-seriousre.jimdo.com/ Of mail ons via: 12129@hetnieuwelyceum.nl Alvast bedankt!:)

updates

  • geplaatst op 1 augustus 2016 - 6 reacties

    We zijn druk bezig met de trailer van onze musical en zullen hem, als hij af is, zo snel mogelijk delen!!:) 

3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Jaarlijks sterven meer dan 900.000 kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie.Jij kan ook helpen!
Kom in actie en steun 3FM Serious Request.

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden twee DJ’s van NPO 3FM opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Elk jaar zet NPO 3FM, in samenwerking met het Rode Kruis, een stille ramp op de kaart. In 2016 wordt er aandacht gevraagd voor het tegengaan van kindersterfte door longontsteking.

Breda


Het Glazen Huis staat van 18 – 24 december 2016 in Breda. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!