sponsoren:

  • Steun deze actie en doneer!

 

m'lissa serious request for your donation

Initiatiefnemers

M'lissa

Tot nu toe opgehaald

  • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€500,00
Doneer!
 
  • Steun deze actie en doneer!

  • waar

    Eindhoven
  •  

In de week voor kerst vragen 3FM en het Rode Kruis aandacht voor het tegengaan van kindersterfte door longontsteking. Dit jaar staat het Glazen Huis in Breda. Kom in actie is dé manier om mijn steentje bij te dragen aan 3FM Serious Request. Ik doe mee aan de actie 'Demo van de Dag'. Op die manier maak ik kans om met mijn demo gedraaid te worden op 3FM. Wil je mijn actie steunen? Bedankt!

Demo van de dag: I wish every day was Christmas

updates

  • geplaatst op 14 december 2016 - 1 reacties

    M'lissa Serious Request For Your Donation 

3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Jaarlijks sterven meer dan 900.000 kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie.Jij kan ook helpen!
Kom in actie en steun 3FM Serious Request.

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden twee DJ’s van NPO 3FM opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Elk jaar zet NPO 3FM, in samenwerking met het Rode Kruis, een stille ramp op de kaart. In 2016 wordt er aandacht gevraagd voor het tegengaan van kindersterfte door longontsteking.

Breda


Het Glazen Huis staat van 18 – 24 december 2016 in Breda. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!