Meneer van Zanten - Zo gewoon

Initiatiefnemers

Meneer van Zanten

Tot nu toe opgehaald

  • 7
  • 5
  • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€250,00
Doneer!

sponsoren:

Meneer van Zanten

€750

  • waar

    Apeldoorn
  •  

Meneer van Zanten, een Nederlandstalige pop/rockband uit Apeldoorn met louter eigen nummers, gaat een nummer uitbrengen, speciaal ten behoeve van SR2017. De Stentor, de regionale krant voor Apeldoorn en verre omstreken volgt dit proces van het ontstaan van het nummer, het opnemen ervan in de studio, het uitbrengen en uiteraard de opbrengst van de actie voor het doel van dit jaar: gezinshereniging. Meneer van Zanten bestaat al vele jaren en is landelijk bekend van hits als Danielle (onder andere terug te vinden op de verzamel cd’s Nieuw Nederlands Peil en Prachtpop) en Laat Me. Meneer van Zanten is ook een goede bekende van het Rode Kruis, onder meer door eerdere benefietoptredens ten behoeve van deze organisatie, zoals het succesvolle optreden op het Raadhuisplein in Apeldoorn een aantal jaar geleden. De opbrengst van de single-verkoop (in de winkel en via bijvoorbeeld I-Tunes) in de periode van het uitbrengen van de single (begin december 2017) tot en met de laatste dag van SR2017 komt in zijn geheel ten goede aan het SR2017-doel. We streven naar een opbrengst van 250 euro.

updates

  • Houd ons en je vrienden op de hoogte van je actie.

    Plaats updates over je actie met daarbij een leuke foto of video.

Dit jaar vraagt 3FM Serious Request aandacht voor


de hereniging van kinderen en ouders


Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt


door een ramp of conflict

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden 3FM-dj's opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2017 helpt het Rode Kruis om vermiste kinderen op te sporen, het contact te herstellen en families te herenigen.

Apeldoorn


Het Glazen Huis staat van 18-24 december 2017 in Apeldoorn. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!