sponsoren:

 • Steun deze actie en doneer!

 

Meer Liefde

Initiatiefnemers

Jantje Yansz

Tot nu toe opgehaald

 • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€1.000,00

Plaataanvraag:

Jantje Yansz - Verliefd (feat. Michaël Singadji)
Doneer!
 
 • Steun deze actie en doneer!

 • wanneer

  8 augustus
 • hoe laat

  18:00
 •  

Ik wil mijn demo horen op 3FM tijdens 3FM Serious Request! In de week voor kerst vragen 3FM en het Rode Kruis aandacht voor het tegengaan van kindersterfte door longontsteking. Ik wil hier graag mijn steentje aan bijdragen en daarom heb ik mijn demo geupload. Hoe meer mensen doneren op mijn actie, hoe groter de kans dat mijn demo gedraaid wordt op 3FM. Ik zamel geld in voor 3FM Serious Request en maak bovendien kans op airplay. Een droom voor veel muzikanten! Help je mij mee? Bedankt!

updates

 • geplaatst op 8 augustus 2016 - 4 reacties

  3FM Serious Request 2016 vraagt aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie. Alle kleine beetjes helpen!!! €1,- €10,- €100,- euro... Als je wat kunt missen doneer het dan aan dit mooie initiatief van 3FM & Het Rode Kruis. 

3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Jaarlijks sterven meer dan 900.000 kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie.Jij kan ook helpen!
Kom in actie en steun 3FM Serious Request.

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden twee DJ’s van NPO 3FM opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Elk jaar zet NPO 3FM, in samenwerking met het Rode Kruis, een stille ramp op de kaart. In 2016 wordt er aandacht gevraagd voor het tegengaan van kindersterfte door longontsteking.

Breda


Het Glazen Huis staat van 18 – 24 december 2016 in Breda. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!