sponsoren:

  • Steun deze actie en doneer!

 

#LASTIG

Initiatiefnemers

LASTIG.

Tot nu toe opgehaald

  • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€2.500,00
Doneer!
 
  • Steun deze actie en doneer!

  •  

Wij van LASTIG. gaan de uitdaging aan om zoveel mogelijk geld op te halen voor 3FM Serious Request! Wil je ons steunen? Doe dan mee of klik op 'sponsor deze actie'. Onze avonturen zijn te vinden op onze YouTubepagina, instagram, twitter en Facebook: LastigTV

updates

  • geplaatst op 14 november 2016 - 0 reacties

    Bekijk onze website. Daar kan je challenges invoeren en geld doneren voor 3FM Serious Request! http://seriousrequest.lastigtv.nl/ 

3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Jaarlijks sterven meer dan 900.000 kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie.Jij kan ook helpen!
Kom in actie en steun 3FM Serious Request.

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden twee DJ’s van NPO 3FM opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Elk jaar zet NPO 3FM, in samenwerking met het Rode Kruis, een stille ramp op de kaart. In 2016 wordt er aandacht gevraagd voor het tegengaan van kindersterfte door longontsteking.

Breda


Het Glazen Huis staat van 18 – 24 december 2016 in Breda. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!