koolwitjeskeukenaandebak

Initiatiefnemers

Koolwitjes Keuken

Tot nu toe opgehaald

 • 4
 • 8

Streefbedrag voor deze actie:

€333,00
Doneer!

sponsoren:

Annemieke van Ark

€5

Tuurlijk doneer ik!!

Oma anneke

€10

Heel veel geluk!!

Patrick

€10

Klaar? Bakken maar!!!

Carlijn

€3

Goed Bezig

Tim, Adri en Luzia

€5

Goed initiatief! :-)

Aimee

€2

Succes

Ursela

€2

Succes vlinders!

Melissa

€11

Samen Sterk

 • waar

  Apeldoorn
 • wanneer

  21 december
 • hoe laat

  17:30
 •  

In de week voor Kerst haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. De Koolwitjes willen hier graag een steentje aan bijdragen! Wie zijn de koolwitjes? De Koolwitjes zijn een kleutergroep van Jenaplanschool De Mheen te Apeldoorn. De Koolwitjes gaan samen cakejes versieren. De versierde cakejes worden verkocht en de opbrengst van de verkoop gaat naar Serious Request. Wilt u ons helpen? Dat kunt u doen door cupcakes bij ons te kopen. We verkopen de cupcakes voor €1,- per stuk. Bestellen kan tot en met 14 december 2017 bij een van de Koolwitjes. U kunt ons ook steunen door te doneren. Klik op de "DONEER!" button op onze actiepagina. De bestellingen kunnen op donderdag 21 december 2017 tussen 17.30 uur en 18.00 uur opgehaald worden (locatie: Jenaplanschool De Mheen te Apeldoorn). Alvast heel erg bedankt voor uw steun!

updates

 • Geplaatst op 10 december 2017 - 0 reacties

  De eerste C U P C A K E S zijn gebakken ! Met dank aan Arnica ! Smullen maar... kun jij ook niet wachten tot de 21e? Doe dan gewoon een bakverzoek ;) ! De donaties stromen binnen... Bestellingen worden gedaan... Wat heerlijk om A A N D E B A K te gaan! Keep on going lieve mensen :)Dit jaar vraagt 3FM Serious Request aandacht voor


de hereniging van kinderen en ouders


Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt


door een ramp of conflict

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden 3FM-dj's opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2017 helpt het Rode Kruis om vermiste kinderen op te sporen, het contact te herstellen en families te herenigen.

Apeldoorn


Het Glazen Huis staat van 18-24 december 2017 in Apeldoorn. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!