KOM GEZELLIG APENKOOIEN !

Initiatiefnemers

OBS De Tweede Stee

Tot nu toe opgehaald

 • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€150,00
Doneer!
 

Steun deze actie en doneer!

 • waar

  Loenen
 • wanneer

  19 oktober
 • hoe laat

  13:00
 •  

In de herfstvakantie, op donderdag 19 oktober, kunnen alle kinderen uit Loenen van 6 t/m 12 jaar gezellig komen apenkooien in gymzaal De Kempe in Loenen (Gelderland). De entree is € 3,00 en daarvoor mag je drie kwartier apenkooien, krijg je drinken en wat lekkers. Alle kinderen uit de groepen 3 en 4 zijn welkom van 13.00 uur tot 13.45 uur, alle kinderen uit de groepen 5 en 6 zijn welkom van 14.00 uur tot 14.45 uur en alle kinderen uit de groepen 7 en 8 zijn welkom van 15.00 uur tot 15.45 uur. Dit initiatief wordt gesponsord door ACCRES APELDOORN. Zij stellen de gymzaal geheel gratis ter beschikking. Dus ...... KOM GEZELLIG APENKOOIEN !!!

updates

 • Houd ons en je vrienden op de hoogte van je actie.

  Plaats updates over je actie met daarbij een leuke foto of video.

Dit jaar vraagt 3FM Serious Request aandacht voor


de hereniging van kinderen en ouders


Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt


door een ramp of conflict

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden 3FM-dj's opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Dit jaar haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict.

Apeldoorn


Het Glazen Huis staat van 18-24 december 2017 in Apeldoorn. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!