sponsoren:

 • AdWiJe

  €25

  Toffe muziek. Ik ben vanaf nu fan.

 

Jouw hulp is nodig!

Initiatiefnemers

Jerry

Tot nu toe opgehaald

 • 2
 • 5

Streefbedrag voor deze actie:

€200,00

Plaataanvraag:

Bluethunder - Vision
Doneer!
toon alle sponsoren
 • AdWiJe sponsorde €25   -   Toffe muziek. Ik ben vanaf nu fan.
 • waar

  Breda
 •  

De beste actie van het jaar wordt dit jaar gehouden in mijn stad, Breda! Naar aanloop van het glazen huis heb ik nagedacht over wat ik bij zou kunnen dragen naast alleen een donatie. Ik ben muziek producent en het idee kwam in mij op om een track te maken ter ere van het glazen huis. Omdat het dit jaar gaat over het onderwerp longontsteking, heb ik gekozen voor de naam 'Vision'. Vision staat voor een visie waarbij sterfte door longontsteking niet meer van deze tijd is! Wil je meehelpen deze track op 3FM te krijgen in het glazen huis en ervoor te zorgen dat hij voor het eerst hier gedraait wordt (Primeur!) ? Doneer dan snel! In de week voor kerst vragen 3FM en het Rode Kruis aandacht voor het tegengaan van kindersterfte door longontsteking. Ik wil hier graag mijn steentje aan bijdragen en daarom heb ik mijn demo geupload. Hoe meer mensen doneren op mijn actie, hoe groter de kans dat mijn demo gedraaid wordt op 3FM. Ik zamel geld in voor 3FM Serious Request en maak bovendien kans op airplay. Een droom voor veel muzikanten! Help je mij mee? Bedankt!

Demo van de dag: Bluethunder - Vision

updates

 • geplaatst op 20 december 2016 - 0 reacties

  Meer muziek horen? Check hier mijn kanaal! 

3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Jaarlijks sterven meer dan 900.000 kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie.Jij kan ook helpen!
Kom in actie en steun 3FM Serious Request.

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden twee DJ’s van NPO 3FM opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Elk jaar zet NPO 3FM, in samenwerking met het Rode Kruis, een stille ramp op de kaart. In 2016 wordt er aandacht gevraagd voor het tegengaan van kindersterfte door longontsteking.

Breda


Het Glazen Huis staat van 18 – 24 december 2016 in Breda. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!