sponsoren:

 • Pierre

  €20

  TIJN op de windmolen!

 • Maureen Vreekamp

  €20

  Pure Energie! Worden jullie mijn nieuwe wergever?

 

Jouw bericht op een windmolen

Initiatiefnemers

Pure Energie

Tot nu toe opgehaald

 • 4
 • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€500,00
Doneer!
toon alle sponsoren
 • Pierre sponsorde €20   -   TIJN op de windmolen!
 • Maureen Vreekamp sponsorde €20   -   Pure Energie! Worden jullie mijn nieuwe wergever?
 • waar

  Waddinxveen
 •  

Wil jij jouw bericht, foto of kunstwerk op onze windmolen langs de A12 projecteren? Dat kan! Wow, Pure Energie biedt jou deze unieke en ook éénmalige kans! Voor 20 euro krijg je maar liefst minimaal 10 minuten zendtijd. Meedoen? Mail dan eerst je info (naam, leeftijd en materiaal) naar Pure Energie (evenementen@pure-energie.nl). Wij laten je dan weten of het (nog) mogelijk is en geven je de benodigde instructies voor een goed vervolg. Projectie vindt dagelijks plaats van 19 t/m 22 december 2016 tussen 05.00 – 09.00 uur en tussen 16.00 – 00.00 uur. Let op: geen animaties, geen video, geen aanstootgevende content. Een projectie item kan wel bestaan uit maximaal 4 foto’s (wisseling elke zes seconden) en tekst. De inzendingen worden door ons beoordeeld en kunnen zonder opgave van reden worden geweigerd.

updates

 • Houd ons en je vrienden op de hoogte van je actie.

  Plaats updates over je actie met daarbij een leuke foto of video.

 

3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Jaarlijks sterven meer dan 900.000 kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie.Jij kan ook helpen!
Kom in actie en steun 3FM Serious Request.

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden twee DJ’s van NPO 3FM opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Elk jaar zet NPO 3FM, in samenwerking met het Rode Kruis, een stille ramp op de kaart. In 2016 wordt er aandacht gevraagd voor het tegengaan van kindersterfte door longontsteking.

Breda


Het Glazen Huis staat van 18 – 24 december 2016 in Breda. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!