Geef jouw energie een boost

Initiatiefnemers

Ineke & Tejo

Tot nu toe opgehaald

 • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€375,00
Doneer!
 

Steun deze actie en doneer!

 • waar

  Apeldoorn
 • wanneer

  8 december
 • hoe laat

  09:30
 •  

Op 8 december 2017 kom ik samen met Tejo in actie. Wij geven de workshop “ Geef jouw energie een boost!” Wij hebben een ruime ervaring in het in-company begeleiden van medewerkers zowel individueel als in groepsverband. We vinden het leuk om deze passie speciaal voor Serious Request met jullie te delen! De workshop zal ’s morgens plaats vinden in de inspirerende locatie City Lounge in Apeldoorn. We gebruiken in de workshop o.a. de werk- en energiematrix, die ontwikkeld is door Tejo. In een halve dag gaan we op een leuke en praktische manier kijken hoe jij jouw energie een boost kan geven. We werken met kleine groepen en na afloop kun je de opgedane kennis direct toepassen. Steun je onze actie? Meld je dan snel aan of stel je vraag via manage.je.energie@gmail.com. De kosten voor de workshop zijn slechts 42,50 inclusief koffie/thee en wat lekkers!

updates

 • Geplaatst op 22 november 2017 - 0 reacties

  We zijn al wezen kijken in de City Lounge. Wow, wat een prachtige locatie. We hebben een fijn zaaltje, met slechts plek voor 12 personen. Dus snel aanmelden anders is het vol. (Al voor plaatsing was de eerste aanmelding al binnen!)Dit jaar vraagt 3FM Serious Request aandacht voor


de hereniging van kinderen en ouders


Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt


door een ramp of conflict

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden 3FM-dj's opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2017 helpt het Rode Kruis om vermiste kinderen op te sporen, het contact te herstellen en families te herenigen.

Apeldoorn


Het Glazen Huis staat van 18-24 december 2017 in Apeldoorn. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!