FTM TOP komt ook in actie

Initiatiefnemers

Henry

Tot nu toe opgehaald

 • 1
 • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€30,00

Plaataanvraag:

PEER - Emily
Doneer!

sponsoren:

Non-Alignment Pact

€10

Merry Christmas!

 • waar

  Wijchen
 • wanneer

  17 december
 • hoe laat

  20:30
 •  

Ik kom in actie voor 3FM Serious Request! Dit jaar staat het Glazen Huis in Apeldoorn en ook ik draag mijn steentje bij. Muziek is mooi, je band of muziek extra promoten dat kan: Voor maar 2 euro (meer mag altijd) krijg je promotie op onze site. Je track of misschien wel je band of EP/Album ontvangt een artikel en je krijgt vermelding op onze social media kanalen. Dat allemaal door deze week of uiterlijk 31 december een donatie te doen aan Serious Request 2017! Verder zullen we de track in de playlist zetten in nieuwe muziek op Spotify. http://ftmtopmusicentertainment.nl Zo steun je 3FM SR 2017 en hou je er zelf promotie aan over! FTM Top Music neemt contact op per mail, je kunt ook ons een mail sturen. http://ftmtopmusicentertainment.nl Normaal gesproken zijn promotie of persberichten gratis. Alleen deze actie is voor #SR17 en daarmee hopen we extra geld voor #SR17 binnen te halen. Steun je mijn actie? Klik dan op ‘sponsor deze actie’. Bedankt!

updates

 • Geplaatst op 23 december 2017 - 0 reacties

  De eerste 10 euro zijn binnen door Non-Alignment Pact. De mail is binnen en gaan binnenkort verdere afspraken maken. Doneren kan nog steeds.Dit jaar vraagt 3FM Serious Request aandacht voor


de hereniging van kinderen en ouders


Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt


door een ramp of conflict

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden 3FM-dj's opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2017 helpt het Rode Kruis om vermiste kinderen op te sporen, het contact te herstellen en families te herenigen.

Apeldoorn


Het Glazen Huis staat van 18-24 december 2017 in Apeldoorn. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!