E.ON Kerstmarkt

Initiatiefnemers

Bart, Maxim en Ineke

Tot nu toe opgehaald

  • 1
  • 6
  • 7

Streefbedrag voor deze actie:

€5.000,00
Doneer!

sponsoren:

Freek

€25

Wat een goed doel!

Anoniem

€25

Sanne EON

€7

Goede actie!

€10

Nancy

€25

Top actie!

Anouk

€25

E.ON in actie voor Serious Request

Emmy

€25

Mooie actie!

Mike Achterberg

€25

Samen veel geven!

  • waar

    Eindhoven
  •  

Op 20 december verkopen we, speciaal voor medewerkers, onze voorraad aan artikelen tegen erg aantrekkelijke prijzen! Denk aan Weber bbq's, handy tools, zweetbandjes, cadeaukaarten, paraplu's, navigatiesysteem, tablet, en meer... De opbrengst gaat naar Serious Request 2017 (Rode Kruis). Koop je niets maar wil je toch bijdragen aan Serious Request? Doe dan je contante bijdrage in de collectebus die in de DDD kamer komt te staan. Of doneer je bijdrage via deze pagina!

updates

  • Geplaatst op 22 december 2017 - 0 reacties

    De kerstrommelmarkt van woensdag 20 December was een groot success. Uiteindelijk hebben we € 2500 opgehaald en dit is vervolgens door het bedrijf verdubbeld tot € 5000!!!! Dit bedrag maken we over aan Serious Request!Dit jaar vraagt 3FM Serious Request aandacht voor


de hereniging van kinderen en ouders


Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt


door een ramp of conflict

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden 3FM-dj's opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2017 helpt het Rode Kruis om vermiste kinderen op te sporen, het contact te herstellen en families te herenigen.

Apeldoorn


Het Glazen Huis staat van 18-24 december 2017 in Apeldoorn. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!