sponsoren:

  • Steun deze actie en doneer!

 

een zoen van een speciale kerstvrouw

Initiatiefnemers

Edwin

Tot nu toe opgehaald

  • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€10,00
Doneer!
 
  • Steun deze actie en doneer!

  • waar

    Breda
  •  

Ik zou graag als kerstvrouw geld willen inzamelen door te collecteren of op de foto te gaan of een zoen te verkopen van een speciale kerstvrouw. het speciale hier ervan is dat ik een man ben en als nooie sexy kerstvrouw verkleed mijn ding ga doen. voor dseze actie zoek ik trouwens nog wel iemand die wat kerstvrouwspullen heeft om aan te trekken en mij mooi op kan maken zodat ik een volwaardig en mooie kerskerstvrouw ben

updates

  • Houd ons en je vrienden op de hoogte van je actie.

    Plaats updates over je actie met daarbij een leuke foto of video.

 

3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Jaarlijks sterven meer dan 900.000 kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie.Jij kan ook helpen!
Kom in actie en steun 3FM Serious Request.

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden twee DJ’s van NPO 3FM opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Elk jaar zet NPO 3FM, in samenwerking met het Rode Kruis, een stille ramp op de kaart. In 2016 wordt er aandacht gevraagd voor het tegengaan van kindersterfte door longontsteking.

Breda


Het Glazen Huis staat van 18 – 24 december 2016 in Breda. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!