Dans met je Hart

Initiatiefnemers

Tamanga

Tot nu toe opgehaald

 • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€2.000,00
Doneer!
 

Steun deze actie en doneer!

 • waar

  Arnhem
 • wanneer

  17 december
 • hoe laat

  14:00
 •  

Dans met je hart voor 3FM Serious Request Tamanga zet zich in voor Dans met je hart; een benefietvoorstelling ten behoeve van 3FM Serious Request. Vanuit het hart zetten vele dansgroepen en acts uit andere disciplines hun talenten in om geld op te halen voor de stille ramp. 17 december 2017 staat de 6e editie van Dans met je hart op de planning. Een editie vol bekende, maar ook nieuwe dansacts, een mooie muzikale act en andere surprise-acts. Samen hopen we het recordbedrag van € 1500,- te kunnen overtreffen; ons streefbedrag van dit jaar staat op € 1700,-! Het kaartje dat u koopt gaat 100% naar onze actie ten behoeve van 3FM Serious Request.

updates

 • Geplaatst op 12 oktober 2017 - 0 reacties

  Hier kun je je kaartje kopen voor Dans met je Hart! https://www.arnhemsepodia.nl/programma/4924/Tamanga/Dans_met_je_hart/Dit jaar vraagt 3FM Serious Request aandacht voor


de hereniging van kinderen en ouders


Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt


door een ramp of conflict

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden 3FM-dj's opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2017 helpt het Rode Kruis om vermiste kinderen op te sporen, het contact te herstellen en families te herenigen.

Apeldoorn


Het Glazen Huis staat van 18-24 december 2017 in Apeldoorn. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!