cafe De Mart voor serious request

Initiatiefnemers

Margriet

Tot nu toe opgehaald

  • 7
  • 5

Streefbedrag voor deze actie:

€3.500,00
Doneer!

sponsoren:

Lida

€25

Wij steunen het goede doel

margriet

€50

We gaan ervoor!!

  • waar

    Markt, Culemborg
  • wanneer

    21 december
  • hoe laat

    00:00
  •  

Wij Culemborgers en omwonendenkomen in actie voor 3FM Serious Request! Dit jaar staat hethuis in Apeldoorn, maar ook wij hebben in Culemborg een glazenhuis, midden op het plein van "de Mart" om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel! vanuit het middelpunt van de mart op de markt van culemborg worden diverse activiteiten en acties georganiseerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Om vervolgens na de telling van onze notaris de cheque te overhandigen in het glazenhuis te Apeldoorn. Ons glazenhuis staat vanaf donderdag 21 December tot zondag 24 December op de grote markt bij cafe de mart. Alle dagen non-stop open om er met zijn alle een geweldige actie van te maken.

updates

  • Houd ons en je vrienden op de hoogte van je actie.

    Plaats updates over je actie met daarbij een leuke foto of video.

Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2017 helpt het Rode Kruis om vermiste kinderen op te sporen,


het contact te herstellen en families te herenigen.

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden twee DJ’s van NPO 3FM opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Dit jaar haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict.

Apeldoorn


Het Glazen Huis staat van 18-24 december 2017 in Apeldoorn. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!