sponsoren:

  • Steun deze actie en doneer!

 

Anne Nederhoed voor SR2016

Initiatiefnemers

Anne

Tot nu toe opgehaald

  • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€450,00
Doneer!
 
  • Steun deze actie en doneer!

  • waar

    Breda
  •  

Serious Request vindt dit jaar plaats in Breda. Als Bredase singer-songwriter kan je het dan niet maken om niet in actie te komen. Het nummer My Dear is er voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken. Of je een kind bent dat getroffen wordt door een long ontsteking, of een DJ die dagen niets kan eten, ik hoop dat je je gesteund voelt door dit nummer en het bedrag dat ik er mee ophaal. Oh en lieve DJ's, ik kan het ook live komen spelen natuurlijk :)

Demo van de dag: My Dear

updates

  • Houd ons en je vrienden op de hoogte van je actie.

    Plaats updates over je actie met daarbij een leuke foto of video.

 

3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Jaarlijks sterven meer dan 900.000 kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie.Jij kan ook helpen!
Kom in actie en steun 3FM Serious Request.

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden twee DJ’s van NPO 3FM opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Elk jaar zet NPO 3FM, in samenwerking met het Rode Kruis, een stille ramp op de kaart. In 2016 wordt er aandacht gevraagd voor het tegengaan van kindersterfte door longontsteking.

Breda


Het Glazen Huis staat van 18 – 24 december 2016 in Breda. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!