sponsoren:

  • Steun deze actie en doneer!

 

ABCARIUS GOES LIVE

Initiatiefnemers

Maurice

Tot nu toe opgehaald

  • 0

Streefbedrag voor deze actie:

€3.000,00
Doneer!
 
  • Steun deze actie en doneer!

  • waar

    Oegstgeest
  •  

Ik hoop meer bekendheid te krijgen binnen de Elektronische Muziek Industrie en bovendien veel geld op te halen voor Serious Request en haar race tegen kindersterfte door longontsteking. Kijk voor meer van mijn ABCARIUS Tracks op YouTube of SoundCloud of FACEBOOK / DANCE!!!!

updates

  • geplaatst op 29 oktober 2016 - 0 reacties

    Ik hoop met dit EDM nummer een bijdrage te kunnen leveren aan het doel van Serious Request die vecht tegen kindersterfte vanwege longontsteking 

3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Jaarlijks sterven meer dan 900.000 kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie.Jij kan ook helpen!
Kom in actie en steun 3FM Serious Request.

3FM Serious Request


In de week voor kerst worden twee DJ’s van NPO 3FM opgesloten in een Glazen Huis. Ze mogen niks eten en ze zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv.

Stille ramp


Elk jaar zet NPO 3FM, in samenwerking met het Rode Kruis, een stille ramp op de kaart. In 2016 wordt er aandacht gevraagd voor het tegengaan van kindersterfte door longontsteking.

Breda


Het Glazen Huis staat van 18 – 24 december 2016 in Breda. Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request en meld je actie aan!